keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Joko tänään?

Tämä olisi nyt kolmas päivä kun pitäisi lenkille lähteä. Maanantain syyt oli:

  • maanantai
  • loskap***a
  • maanantai
  • väsy
  • maanatai

Eilen olin jo lenkkivaatteet (se uusi hieno ulkoilupuku), mutta sitten mies sanoi kaksi väärää sanaa, ja se riitti (lue olin helpottunut) siihen että nakkelin niskojani ja jäin kotiin. :D Mutta tänään, tänään menen ihan varmasti lenkille! 

Meillä on tällä hetkellä Hartanin yhdistelmävaunut, Gracon matkarattaat ja kaukalo. Meillä on kylmävarasto, joten säilytys tuppaa olemaan vähän ongelma. Nuo Hartanit on ostettu käytettynä ja niihin satsattiin uudet renkaat. Gracon setti on ostettu niin ikään ystävältä käytettynä. Nyt haluaisin (hirveän tutuksi käynyt lauseen alku...) yhdet kiesit, johon saisi tarvittaessa kaukalonkin kiinni ja joiden kanssa olisi helppo kirmailla juoksentelemassa, kun kerran tämä kuntoilu on jo niin hyvällä mallilla. Todellisuudessa tätä nyt on jo mietitty hetken aikaa, kun nuo matkarattaat alkaa olemaan jo hyvin palvelleet, eikä enää ihan pelitä kuten toivoisin.

Joten aion poiketa tavoistani ja tehdä oikeasti vertailua ja pohdiskella tätä asiaa ennen hankintaa, ja postaan koosteen sitten jahka saan sen valmiiksi :) Nyt peukut pystyyn ettei mitään ylivoimaista estettä tule tämän illan lenkille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti