sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Läskit, mikä ihana tekosyy shoppailla

Eihän sitä nyt alasti voi lenkille lähteä! En pidä itseäni shoppailu-holistina, mutta joskus se vain tuntuu kivalle. Ei siitä pääse yli eikä ympäri. Ja sitäpaitsi! En ostanut tammi-alesta mitään! Itselleni siis.

Lähdin hakemaan housuja, ulkoiluhousuja. Omistan kyllä kolmet, joista yhdet ei mahdu ja kahdet on rikkinäiset, ilmastointi tosin toimisi toisissa haarovälissä ja toisissa hipsteri-meiningillä säären kohdalta. Tosin ne päällä ei varmaan tarvitsisi perässähiihtelijöistä huolehtia. 



Ostin takin. Se takki huusi "ota mut, ota mut!". Viiskymppiä 169 euron takista oli mielestäni hyvä ostos. Tokihan takki on vähän pinkeä (vielä), mutta näkyy katsokaan ne kuuluisat tulokset paremmin kun voin hetken päästä jo hengittää se päällä. Järkiostos siis! 



Ostin ulkoilupuvun. Kun siinä oli ne housut. Setti maksoi 35 €, ovh 109€, hyvä diili jälleen. Tää on sopivaa kokoa (toiset taitaa pitää tätä oletusarvona vaatteita ostettaessa), ja uskon että tulee käytettyä hintansa edestä. 



Ostin pipon. Omistan kyllä yhden lenkkipipon, mutta siinä on reikä ponnarille, enkä saa tällä hetkellä hiuksia kiinni, joten pakkohan sitä nyt uusi oli hankkia. Ja tykkään turkoosista. Ainiin, tykkään turkoosista lasten vaatteissa, mutta sopiipa sitten niiden kanssa oikein kivasti yhteen. XD


Oikein tunnen jo kun kilot lähtee kohta karisemaan, helppoa tämä laihdutus! Olen kyllä oikein tunnollisesti viikonlopun aikana yrittänyt lisätä todennäköisyyttä nopeiden tuloksien syntymiselle. Kun tämä turvotus laskee, niin olo on jo höyhenen kevyt!

Pitäisköhän tehdä kuitenkin joku suunnitelma?



2 kommenttia:

  1. Mulla on ongelma: mun ihanat ulkoiluhousut (kahdetkin) putoaa kohta päältä, vaikka tavoitepainoon on matkaa vielä 10kg. Pitää hankkia henkselit, koska en todellakaan raaski ostaa uusia housuja nyt.

    VastaaPoista
  2. No sepä se! Sen takia ostin tuon vielä pienen takin :D Toki odotan enemmän tuota samaista ongelmaa kuin tätä saumojen kestävyyden pohtimista...

    VastaaPoista