maanantai 3. maaliskuuta 2014

Luuusööör

Jep. Ei kovin vahvasti alkanut tämä touhu. Mutta hei! Leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä! Alla lista, mitä olen saanut aikaiseksi kuntoilun suhteen näin ensimmäisen päivän jälkeen:

  • kävin aamulla vaa'alla, pitkästä aikaa. Odotettu järkytys.
  • mietin laittikolaa juodessani, että pitäis muistaa vaihtaa se veteen.
  • mietin klo 13 että täytyy taas opetella syömään aamupala. Ja lounas.
  • suunnittelin että menen illalla lenkille, kun olen saanut tehtyä sen, sen, sen ja sen.
  • päätin että tiistai on hyvä päivä lenkille. Lenkkisaunakin oli aina tiistaisin, siksi tää maanantai ei oikein luonnistunut.

Noin! Vitsit että olenkin jo väsynyt tuollaiset henkisen uurastuksen jälkeen. Ja jos kerran hyvin suunniteltu on puoliksi tehty, niin eiköhän niitä tuloksia ole kohta jo näkyvissä. Ihan jännittää huominen vaaka-reissu.

Kuva: Flickr
Todellisuudessa olin tyhmä kun latasin odotukset maanantaille. Maanantai on meidän perheessä se Shitday, kun me vanhemmat läpystä annetaan vaihdot ovella kun juostaan (hahhaha) harrastuksiin. Mutta ollaan ajateltu että mieluummin näin että on yksi hullu päivä kuin sitten että niitä olisi vähän joka päivälle. Tästä kun selviää, niin tiistai tuntuu jo esi-viikonlopulta. :)


Tänään käytiin tätilässä, joka muutti hetki sitten uuteen osoitteeseen, ja Tyypin kanssa on jo kivakin käydä vähän kodin ulkopuolella, kun jaksaa olla hereillä pitempiä aikoja ja viihdyttäminenkin jo onnistuu. Vähän aikaa sitten oli vielä vähän sellaista, että ei paljon höpsöttelyt, hypyttelyt ja helistimet auttanut kun harmitus iski. Näönohjaaja myös soitti siellä ollessamme ja ensi viikon keskiviikkona tulee käymään. Mielenkiinnolla odotan sitä tapaamista. 

Mutta nyt unille, ja kevyempänä (tähän sellainen vedet silmissä naurava hymiö) seuraavaan päivään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti