maanantai 24. helmikuuta 2014

Ärsyttääää

Miks pitää aina jostain ressata ja huolehtia, ihminen on tyhmä! Kai se paskan määrä on tässäkin vakio, että mitäs siitä nyt tulis jos ihan huolettomana päivät viettäis.


Kuvassa reenataan käsien keskiasentoa joka ollut aina hukassa, kiitos runsaan lapsiveden kun oli tilaa liikkua. Keskosilla kuulemma usein sama juttu, kun ei ole tarvinnut kippurassa olla.

Tällä hetkellä oon huolissani kun Tyyppi ei jokella. Siis sillä tavalla miten tuon ikäiset nyt jokeltaa. Mitään tavuja en siis oleta kuulevani, mutta edes sen ääyy, gyyy jne. Nyt jo valmistan itseäni siihen että puhetta voidaan saada odotella... Jotenkin tosta motoriikasta en osaa olla niin huolissani. Tai jotenkin ajattelen rttä vaikka oppis 4-vuotiaana käveleen, niin ei sillä 20 kymppisenä merkitystä ole, mutta se huoli kaikesta muusta on jotenkin isompi. Autismia pelkään edelleen ja kehitysvammaa vaikka molemmissa kirjo on valtava. Plääh.

Nyt ehkä parina päivänä tuntuu että jokeltelua on Tyyppi reenannut, tuntuu että yritys on kova mutta ääntä vain ei meinaa tulla :( 

Ja tokihan nyt jo kannattaa alkaa ressaamaan sydämen uä-kontrollia, seuraavaa polikäyntiä ja tietoa DIPP -tutkimuksesta, että onko autovasta-aineita. Huhtikuuhun kuitenkin vielä aikaa.

Kaikki kehitys kun on tapahtunut viimeisen 1,5 kk aikana, niin jotenkin unohtaa välillä että joka päivä ei voi uutta tulla, kun ei tavallisella lapsellakaan näin ole. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti