perjantai 28. helmikuuta 2014

Viikonlopun suunnitelmat

Ihanaa! Se on on jo täällä! Perjantai! (ja kohta maanantai :p) Todellisuudessahan meikäläisen päivät ei juuri eroa toisistaan, mutta kun kaikki muutkin hehkuttaa aina viikonloppua, niin mä kans!


Huomenna olisi tarkoitus tehdä iiihanaa valkosuklaajuustokakkua tällä reseptillä. On sitten niin hyvää, että oksat pois, halki-poikki-ja-pinoon, jne. Laitan kuvia viikonloppuna, jos kerrankin muistaisin kuvata kakun ennen syömistä... Laskiaispullat on tänä vuonna laiskiaispullia, joista nautitaan muiden tekeminä mummuloissa :D Ah, niin reipasta!




Olen nyt hetken aikaa pyöritellyt päässäni ajatusta siitä että lopettaisin tämän keräilyharrastuksen. Ihan kivaahan tämä on ollut, mutta ei vaan jaksa raahata näitä enää joka paikkaan. Sen verran olen ymmärtänyt että kukaan ei näitä juuri halua ostaa, vaan päästä vain eroon. Niimpä epävirallisesti olen suunnitellut vieväni tämän keräillyn saaliini ulos säännöllisesti, jotkut puhuu lenkkeilystä, ja lopettaa keräilyn. Harrastus on kilojen keräily. Ja miksi vasta maanantaina? NO KOSKA VIIKONLOPPUNA SYÖDÄÄN PULLIA JA JUUSTOKAKKUA! :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti