tiistai 25. helmikuuta 2014

Voihan popitus



Tästä mammasta kehkeyty aikamoinen popittaja, vaikka aina ihmettelin että miten voi johonkin vaatteisiin joku niin hurahtaa :D Noooh, niinhän siinä vaan sitten kävi, Polarn O. Pyret vei mennessään. Läheskään kaikki kuosit ei miellytä mun silmää, mutta raidat on vienyt mennessään, pakko myöntää... 



Turkoosi on mun lemppari lasten vaatteissa, ja oonkin haalinut vanhasta mallistosta jo haalarin ensi syksyksi... hullua, niimpä. Mutta kun se on vähän niin kuin ekoteko! Edullisesti löysin ja varmasti pysyy siinä kunnossa että menee vielä monella lapsella.

Väitän etten olisi näihin Polarn O. Pyret:n vaatteisiin näin hurahtanut, jossei laatu olisi mua vakuuttanut. Vieläkin ihmettelen joka kerta kun laitan koneeseen raitabodyja ja -pöksyjä, sinne vain valkopyykin sekaan 60 asteessa. Pikkaisen kylmäs mieltä ekalla kerralla, mutta nyt jo monen kymmenen koneellisen jälkeen pakko uskoa, värit ei leviä, päin vastoin, tuntuu pysyvän kirkkaina pesusta toiseen. Ja tämä ei ole maksettu mainos, vaikka siltä kuulostaa :D


Kevään uutuudet saapui vähän aikaa sitten, ja ainakin kuolalaput kolahti mun makuuni. Sanokaa nyt että nää on kivoja jonkun muunkin mielestä? :)

Kaikki uutuudet löytyy täältä.




Ostan paljon tuotteita myös käytettynä FB-kirppikseltä, ja laitan sinne kiertoon kun jää meille pieneksi, joten periaatteessa tulee paljon halvemmaksi näin kun ostaa edullisempia jotka jää sitten kaapin perälle, kun ei tunnu oikein kauppaansa tekevän. Ja toisaalta olen loistava keksimään syitä ja selityksiä sille, miksi saan tehdä jotain, kuten esim. "kaiken tämän keskellä" saan ostaa sitä ja tätä. :) 








Parhaan vinkin sain rakkaalta ystävältäni, joka oli shoppaillut Korsin kengät, ja kysyin että miten saat ne salakuljetettua kotiin, vastasi hän että:

"En valehdellut. Sanoin että ostin kengät. Okei, olihan niitä kahdet, mutta kengät nyt on kengät, oli niitä kuinka monta paria tahansa"


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti